tiistaina, helmikuuta 13, 2007

Vielä Euroviisuista..

Noin 12 tunnin hereilläolo (eli ylös puoli viideltä aamulla) alkaa vaikuttamaan pikkuhiljaa, joten parempi bloggailla nyt eikä iltasella - etenkään tentin jälkeen. Ainejärjestön laskiaisbileet jäävät etenkin fyysisen olon takia väliin - toki olosuhteilla on osansa, kuitenkas muutenkaan?

Kerroin taannoin toivovani, ettei minusta ja tulevasta Euroviisu-juontaja Jaana Pelkosesta otettua "nimmarin pyyntökuvaa" julkaistaisi missään lehdessä. Kuitenkin minun tuurillani toisin kuitenkin kävi ja kuva on jo viikon ajan koristanut erästä seudullista lehteä. Viimeksi kuittia kuvasta tuli tänään eräältä ystävältäni mesen kautta (hän sanoi, ettei se mikään huono kuva ole). No, tiedä häntä - sitä saa, mitä tilaa. Onneksi kukaan ei säilytä vanhoja lehtiä..

Toisaalta minunhan pitäisi olla rintarottingilla ao.kuvasta. Naapurikaupungista kotoisin oleva neitokainen on Euroviisu-juontajuuden lisäksi miellyttävä ihminen, enkä näin ollen oikein ymmärrä häneen kohdistunutta kritiikkiä (huomattavasti parempi viisujuontajana kuin Mikko Leppilampi - anteeksi vaan, arvon kaunokaiset). Lisäksi hän on vähän samanlaisessa tilanteessa kun meikäläinen, ainakin opintojen suhteen (no, ikäkin on sama) eli gradu on tekemättä hänelläkin. Mutta kyllä noin fiksu ihminen sen tekee vaikka vuodessa, itsestäni en olisi niinkään varma. Mutta tsemppiä Jaanalle viisujuontoihin ja muutenkin elämään!

Huomenna yritän paneutua ystävyyden saloihin, kuinkas muuten, ystävänpäivänä.


1 kommenttia:

Morticia kirjoitti...

Nokka pystyyn vaan, kun kerta olet Jaanan kanssa samaan kuvaan päässyt. Ei kaikki sentään saa lehteen kuvaa jossa "poseeraa" viehättävän julkimon kanssa. :)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More