keskiviikkona, tammikuuta 24, 2007

Voi Suomen nuoria...

Nykynuoret tuntuvat vanhenevan nopeasti. Tällä tarkoitan sitä, että he eivät enää käyttäydy kuin heidän pitäisi - tai sitten käyttäytyvät. Eilen Riihimäen rautatieasemalla 12-13 -vuotiaiden poika- ja tyttöjoukkio metelöi, kiroili kuin viimeistä päivää ja kaiken lisäksi heillä oli hallussaan tupakkatuotteita. Järkytyin. Heidän ikäsinään meikäläinen luisteli kaukalossa kuin Väinö konsanaan tai tein läksyjä kotona. Ehkä maailma on muuttunut kovastikin, en tiedä. Vanhempia ei tunnu enää kiinnostavan nuortensa elämiset ja olemiset. Täytyy kuitenkin muistaa, että valtaosa koulukkaista on kunnollista väkeä ja hyvä niin - heissä kun lepää Suomen tulevaisuus.

Muuten Tampereella oli mukava piipahtaa luennolla ja muutaman ystävänkin tapasin. Tuttuja yliopistolla ei hirveästi näy, mutta se nyt on odotettavissa. Opintoasioihin sitten myöhemmin.


2 kommenttia:

Sipriina kirjoitti...

No ainahan mie olen sanonut etta se Riihimaki on kaiken pahan alku ja juuri! ;-)

--- Mutta vakavasti puhuen, kylla on ikavaa kun noin nuorina aloittavat rallastamaan. Mina myos leikin viela legoilla 12-vuotiaana ja kotiintuloajat iltaisin olivat voimassa aina siihen asti kun olin 16. Vanhemmat eivat uskalla/osaa olla enaa jampteja... se pitaa alkaa heti alusta alkaen. Ja lasten/nuorten kanssa tulisi viettaa aikaakin, sita kalleinta paaomaa mita ihmisilla on.

Taman paivan saarna loppu! :-) Hyvia jatkoja sinulle! *mwaah*

marko77 kirjoitti...

Tuo rellestaminen johtaa sitten vaikeuksiin myöhemmässä elämässä: joko vankilaan tai ennenaikaiseen hautaan - lapsuuden ystäväpiirissä on molempia varoittavia esimerkkejä. Jaksamista myös sinulle sinne meren ääreen! :)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More