torstaina, tammikuuta 04, 2007

Arki koittanut

Pari viime päivää on pitänyt kiirusta. Pätkätyö jatkuu taas joulutauon jälkeen jonkin aikaa ja opintoja on myös suunniteltava. Ensi viikolla alkaa yliopiston kevätlukukausi - pitänee viikonloppuna jonkinlaista opintosuunnitelmaa tehdä. Huh, mitä siitäkin tulee.

No, myös viestinnän opinnot jatkuvat loppukuusta. Viime syksy olikin rankka, toivottavasti kevät olisi hieman helpompi. Mutta kyllä se ahkeroiminen kannattaa joskus - sain Viestinnän tutkimusmenetelmät -kurssista kokonaisarvosanaksi nelosen. Loppuesseekin meni putkeen (nelonen siitäkin). Jotenkin sitä ensin ajattelee, että ei noista esseistä selviä millään - mutta kyllä se siitä iloksi muuttuu. Tavoitteena on jatkossakin ottaa joka kurssista se kolmonen.

Myös kesää on mietitty, sillä tammikuu on kesätyönhakijalle kaikkein kiireistä aikaa. Muutama seikka aina mietityttää - tai ainakin aiheuttaa harmaita hiuksia hakemuksia rustatessa. Ensinnäkin itsestä on vaikea kertoa, etenkin parhaimmista puolista (huonoistahan voi kertoa vaikka mitä). Lisäksi juttunäytteitä on niin paljon, että on vaikea valita niitä kaikkein edustavimpia. Suosittelijoita onneksi löytyy. No, saa nähdä - yrittänyttä ei laiteta.


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More