torstaina, syyskuuta 28, 2006

Solmuja

Keskiviikkona piti avata Tampereella muutamia solmuja - opintoihin liittyviä solmuja siis. Otin muun muassa selvää luennoista, jotka olisi voinut suorittaa jo vuosia sitten. Opintoneuvonnassa, jossa kävin kysymässä neuvoja, oltiin kyllä ystävällisiä ja sieltä jäi käteen muutakin kuin känsiä. Olisi pitänyt käydä siellä jo aikaisemmin, ehkä jo ensimmäisenä vuotena. Vielä tosin hieman pelottaa tulevaisuus, mutta kai se on normaalia. Kurssi kerrallaan, niin se on otettava. Onneksi ei muita solmuja ole - vielä..

Ensi lauantaina alkaa viestinnän aineopinnot. Opetusohjelma näyttää mielenkiintoiselta, vaikka kirjallisia tehtäviä onkin ihan kiitettävästi tarjolla. Ryhmästä en vielä tiedä, vaikka lähes kaikki kurssilaiset ovat naispuolisia, ainakin nimien perusteella.

Tuo ulkopuolisuus-asia kummittelee yhä päässäni. Ehkä pitäisi vähentää bb:n katselua, liikaa tuottaa ikäviä muistoja mieleen ao. aiheesta.

Luonnon parissa on mukava rentoutua. Toissapäivänä lenkillä tutustuin ensimmäistä kertaa elämässäni valkoselkätikkaan luonnossa. Tuossa kuvassa tikka ei näy kovin hyvin, mutta menkää luontoon ja tutustukaa itse ko. naputtelijaan.


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More