keskiviikkona, elokuuta 23, 2006

Satunnainen matkailija Helsingin lumoissa, osa 4

Itkut on itketty ja henkinen paha olo alkaa vaihtua siihen tavalliseen, tylsään elämään. Vielä hieman väsyttää sekä henkisesti että fyysisesti. Eilinen päivä meni lähes kokonaan Helsingissä - business and pleasure-tunnelmissa. Aamu ei alkanut kaikkein parhaimmalla mahdollisella tavalla. Opiskelijakortti - opiskelijan tärkein kortti, oli hukassa. Omilla jäljillähän se oli; siellä, missä sen ei pitänyt olla. Sain taas kuulla kommentteja tyyliin "Pitää pitää korteistaan huolta". Tästä lähin pidänkin, ainakin opiskelijakortista. Ainakaan tämä satunnainen matkailija ei tule toimeen ilman tuota opiskelijan "kultakorttia".

Käväisin heti aamusta pätkätyöpaikassani ja kahvittelin tuttujen kanssa. Olivat olleet tyytyväisiä kahden viikon vaatimattomaan työpanokseeni. Haluaisivat, että olisin enemmän mukana verkkotoimittamisessa. Toki olenkin, mutta ensin pitää saada järkeä syksyn opiskeluasioihin. Mietin vakavasti sitä, että siirrän gradun aloittamista vuodella. Ajattelin viestinnän cumun hoitaa ensi lukuvuoden aikana pois kuljeksimasta. Kävin loppupäivästä sitä asiaa hoitamassa Avoimen yliopiston toimistossa. Kannattava reissu, nyt tuo cumun aloittaminen on entistä lähempänä. Ajattelin myös suorittaa muutaman JOO-kurssin Helsingin yliopistossa. Tänään olisi lopullisesti selvitettävä tuo viestintä-asia - eihän sitä muuten voi keskittyä mihinkään muuhun asiaan.

Tapasin eilen myös rakkaan ystäväni teen ja lyhyen rupattelutuokion merkeissä. En tosin ollut mitään järisyttävää seuraa, mutta pakko oli käydä tarkastamassa, että kaikki on hänellä kunnossa - siis henkisesti. Harmittelen vieläkin, että en pääse loppuviikosta piipahtamaan siellä uudestaan tupareiden ja muun merkeissä - Seinäjoki kutsuu satunnaista jalkapallon pelaajaa. Mutta kortti muine tervehdyksineen on viety ja kaffet voi juoda myöhemmin. No, nyt takaisin opintojen pariin. Tavoitteena valmis essee.


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More