sunnuntaina, toukokuuta 31, 2009

Naisenergiaa!

Tänään oli eräänlainen kesän lähtölaukaus - joillekin kirjaimellisesti. Uskaltauduin nimittäin Naisten Kymppiin. En todellakaan juoksemaan, mutta kannustamaan erästä pitkäaikaista ystävääni (sekä tietysti muitakin) hyvään suoritukseen. Päivä oli erittäin kuuma - suorastaan lämmin. Tilannetta ei helpottanut se, että olin yksi harvoista miehistä koko Töölön kisahallin kulmilla. Eräässä vaiheessa tuli aika outo olo. Näin tosin julkimoita (muun muassa ulkoministerimme jakamassa mehua ladyille) ja erään opiskelutoverin, joka on jo nyt työelämässä. Hattua täytyy nostaa kaikille naisille, jotka uskaltautuivat hellesäähän juoksemaan - wau!

Ystäväni juoksi upeasti (10 km alle tunnin) ja kävimme juoksun jälkeen kaupassa nappaamassa mukaan siiderit, jotka joimme rauhallisesti nauttien Kaisaniemen puistossa (hyyyyst!). Rusketusta tuli ja painoakin varmaan lähti jonkin verran pois, kun koko päivänä join ainoastaan vettä sekä siis muita nesteitä (tosin kotona söin kiinteätäkin ruokaa).

Kuviakin tuli otettua (yllätys). Niitä tosin saatte nähdä myöhemmin - nyt on muutama kirjallinen työ ja deadline paukkuu huomenna. Tärkeimmät eli blogimerkintä toki ennen niitä. Heh..


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More