tiistaina, toukokuuta 20, 2008

Nopea kevät

Nopeasti tämä kevät etenee. Nyt olemme jo toukokuun lopussa, vaikka sään puolesta voisimme olla vasta huhtikuussa. Allekirjoittanut on käyttänyt kevättoppatakkia ainakin pyöräillessä, mutta loppuviikosta olisi taas siirryttävä hieman ohuempaan takkiin. Eilen kaivoin jo lippalakin esille, jos vaikka sitä jossain vaiheessa kesää tarvitsisi.

Viime perjantaista vielä muutama sana. Tampereen-piipahdus oli ihan mukava päätös viime viikolle. Pelailin sulkapalloa ja jutustelin mukavia mukavan ihmisen kanssa (käytän tästä lähtien hänestä kirjainta L etunimen mukaan). On se kumma, miten hyvin toisen kanssa voi tulla toimeen niinkin lyhyen (vajaa kolmen kuukauden) tuttavuuden jälkeen. L on ensimmäinen steiner-koulun kasvatti, jonka tunnen - minulla on ollut hieman ennakkoluuloja steinerlaisiin muttei ole enää. Ensi viikolla jälleen tapaamme (tällä viikolla hän ahkeroi gradua) - siitä eteenpäin onkin epävarmaa hänen mahdollisen Englannin reissun takia.

Minun pitäisi jutella Prinsessan kanssa, siis irl. En tiedä, onko meillä edes mitään puhuttavaa. Henkilökohtaisesti en jaksa enää tätä kissa-hiiri-leikkiä. En ole läheskään niin hyvä puhuja kuin kirjoittaja (heh, onko edes sitäkään) ja tunteista kirjoittaminenkin on vaikeata - taitaa olla sukupuolivika.

EDIT: BBC1:n aamuohjelmasta bongasin tämän kappaleen, joka sopisi ehkä molempiin neitosiin. Niin, Prinsessan olen jo lattialle vienytkin...
Arctic Monkeys: I bet you look good on the dance floor



0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More