torstaina, toukokuuta 29, 2008

Lämmin Helsinki

Lämpimät terveiset Helsingistä! Meinasin kirjoittaa helteinen Helsinki, mutta kun mittari ei vielä noussut sen maagisen rajan yli. Ihan mukavan lämmintä oli silti. Kävin Eirassa moikkaamassa erästä ystävääni ja lounastin hänen kanssaan - olihan kuulumiset pakko vaihtaa. Sitten kävelimme hänen kanssaan Espan lavalle katsomaan koulukkaiden (Kruunuhaan yläaste, jossa hänen tyttärensä käy) musiikkiesityksiä. Aivan mielettömän innokkaita oppilaita ja laadukkaita musiikkiesityksiäkin! On se hienoa, kun saa sen pilkkeen silmäkulmaan - aikuisena se johonkin hävitetään. Oli ihan kiva viettää alkukesää Espalla ja ottaa rusketusta..

Näin myös erään toisen ystävän. Meidän piti tehdä vaikka mitä, mutta hänen palaverinsa sotki päivän aikataulun. Lopulta juttelimme varmaan puolisen tuntia. Harmin paikka. Lohduttauduimme sillä, että kyllä me kesällä nähdään - ihan riittävästi. Hänen skootteriaan pitää kokeilla ja treenailla - hän ehkä sai houkutelluksi pääkaupunkiseutujuoksuun tulevana syksynä. Niin ne kaunottaret - hieman kun silmäripsejään räpäyttää..

Kruunuhakalaiset lauloivat myös Tehosekoitinta. Omistankin tämän biisin ystävilleni ja tietysti blogiani seuraaville kaunottarille - ihania olette!

Anna tuulen puhdistaa
Nostaa helmoja
Heittää hiukset sekaisin
Kevätmyrskyn kastella
Mekko liimata kiinni vartaloos
Niin olet kaunis
kaunis
ja maailma on sun





0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More