torstaina, kesäkuuta 28, 2007

Tampereen terveiset

Terveiset Tampereelta, nääs! Vettä satoi koko päivän, ihan kun sitä ei olisi tarpeeksi jo tullut. Mutta tamperelaiset kaunottaret pelastivat harmaan päivän pelkällä olemassaolollaan. Tuli ikävä opiskelijatovereita ja koko Tamperetta. Osa minusta haluaa asua siellä - mutta vain pieni osa.

Kävin toimittajakollegan kanssa lounaalla (ihanaa mozzarellakanaa valkkarin kera). Turistiin mukavia ja toivottavasti parannettiin maailmaa edes hieman. Erään toisen ystävän kanssa piti kahvitella, mutta aikatauluongelmien vuoksi siirtyi tuonnemmaksi. Harmi sinänsä, ystäviä on kiva nähdä - edes kerran kesässä. Tosin Tampereella tulee todennäköisesti pyörähdettyä vielä, joten ei ongelmaa.

Luin loppuun tuon Paulo Coelhon teoksen, jota ystäväni suositteli. Kaunis teos ja omalla tavallaan ajaton. Antoi hieman ajattelemisen aihetta.

"Jään tähän viereesi joen rannalle.
Kun menet nukkumaan, käyn nukkumaan talosi eteen.
Jos matkustat kauas pois, seuraan jälkiäsi.
Kunnes sanot minulle: mene pois. Silloin lähden.
Mutta rakastan sinua elämäni loppuun saakka."


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun ystäväni osti mulle divarista Hemingwayn elämänkerran 6 €:lla. Se on aika mahtava opus. Pitää ensin lukea ne aloittamani kirjat ja sitten paneutua Papaan :) Kesälomalla ehtii varmaan välillä lukemaankin...mukavaa viikon jatkoa!

marko77 kirjoitti...

Papan teksti on aika erilaista verrattuna esimerkiksi Christien teksteihin. Onhan tuossa urakkaa..:)
Viikon jatkoja myös sinulle!

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More