perjantaina, kesäkuuta 22, 2007

Follow the Midnight Sun

Eilinen päivä sisälsi liikuntaa ja lukemista. Kävin heittelemässä koreja puolen tunnin ajan. Sen jälkeen luin esseetä varten yhtä kirjaa ja poimin muutamia tärkeitä kohtia. Saa nähdä, mitä tuostakin tulee. Suunnitelmissa on pari tuntia päivässä käyttää opiskeluun - sadepäivinä enemmänkin.

Vuoden pisin päivä on eletty ja matka kohti syksyä on alkanut. Käkikin on lopettanut kukkumisensa tältä vuodelta - ainakin näillä nurkilla, kun lenkkipolullakaan ei enää kuulu kukuntaa. Vielä on toki Tero Vaaran sanoja mukaillen kesää jäljellä ja vielä tulee kauniita päiviä. Juhannukset ovat lähes poikkeuksetta menneet kotosalla. Pari vuotta sitten tein järjestyksenvalvontatehtäviä Raumanmerellä. Jotenkin nuo RMJ-pippalot karkaavat vuosi vuodelta käsistä, vaikka syy ei olekaan järjestäjän (perjantaihin mennessä jo kolme nuorta menehtynyt ko.tapahtumassa). Tytöt voisivat tehdä niitä juhannustaikojaan, kun sellainen mahdollisuus kerran on annettu! ;)


Rauhallista Juhannusta kaikille! Mansikkakakkua illalla, nami nami..

Mirrored in a frozen pool
Images of a long-forgotten past
We all share fragments of a memory
The answers held
Within thiscrustal glass
I wonder how long must it take
Till the dreaming awake

Maggie Reilly - Midnight Sun


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaa-a, ne juhannustaiat ovat todellakin varmaankin miesten mieleen ;) Miksihän ne pitää tehdä useimmiten alastomana? :D

marko77 kirjoitti...

No kyllä niitä ois katellu...:D Jaa-a, en tiedä miksi ne nakuna pitää tehdä - ehkä vaatteet päällä lopputulokset eivät ole olleet niitä kaikkein parhaimpia..hmm..ei olisi kenttätutkimukseen halukkaita? ;)

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More