lauantaina, helmikuuta 03, 2007

Puhelinlangat laulaa..

Jo pari päivää yleinen vireystilani on ollut melko alhainen, menin miten aikaisin nukkumaan tahansa. Eilen lähdin nukkumaan jo kymmenteltä ja nukahdinkin heti - tosin heräilin pitkin yötä ja tänä aamuna sitten heräsin melko aikaisin. Ei siis ihme, että väsyttää. Tuleva yö on toivottavasti rauhallisempi.

Olen aikaisemmin kirjoittanut puhumisesta - lähinnä siis puhelimessa puhumisesta. Tänään taas pitkästä aikaa tuli suorastaan lörpöteltyä - ja vielä kävelylenkillä. Ensin pirautin minulle aiemmin soittaneelle ystävälleni, joka kaipasi kieliopillisia neuvoja. No, hän oli saanut niitä toisesta paikasta, mutta vaihdoimme kuulumisia ja sovimme lounastapaamisen sitten joskus - toivottavasti pian. Tämän jälkeen soitin eräälle, jonka kanssa piti lähteä elokuviin tänään (ja huomenna). Hänellä on ollut työkiireitä ja ilmiselvästi (ainakin kuuleman perusteella) kaipaa rauhoittumista sekä paljon unta. Onneksi hänen päiväänsä kuului tänään pelkkää nukkumista. Elokuviin pääsee myöhemminkin - kaikkein tärkeintä on pitää huolta henkisesta hyvinvoinnista. Puhelut piristivät hieman ainakin minua, toivottavasti myös linjan toisessa päässä. Olisihan sitä ihmisiä, joille pitäisi soittaa, mutta sitä aina numeron vääntämistä lykkää ja lykkää..

Huomenna olisi tarkoitus viimeistellä eräs ryhmätyö ja aloittaa kirjapinkan purkamista - unohtamatta muita kirjallisia töitä (jotka vievät ajatukset onneksi opinnoista ainakin vähäksi aikaa muualle).


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More