perjantaina, helmikuuta 23, 2007

Kevättä ilmassa

Viime merkinnästä onkin kertynyt tovi, pahoittelut siitä. Aikaani ovat vieneet EA2-kurssi, joka onnellisesti päättyi eilen, sekä muutamat kouluprojektit: muun muassa harjoitteluraportti on vihdoin valmistumassa! Vielä pitäisi paneutua viestinnän esseen kirjoittamiseen (lue:kirjojen lukemiseen). Tänään piti olla Tampereella tentti, mutten ole ehtinyt valmistautua - suoraan uusintaan vaan, niin hyvä tulee. Olisihan sitä voinut kysymykset käydä lukemassa, mutta liekö panos (matkakustannukset) vastanneet tuotosta ? Tuskin.

Eilen piipahdin Helsingissä. Oli aika viileä sää noin aamusella, mutta iltapäivästä aurinko lämmitti mukavasti - kyllä se kevät siitä. Teki mieli kävellä meren jäällä, muttei uskallusta ainakaan vielä löytynyt. Harmitti vaan, ettei muutamilla ystävillä ollut aikaa tapaamiseen. Olisihan sitä ollut kiva vaikka luistella tai nautiskella kevätauringosta. Toisaalta ymmärrän, sillä heillä on rankat työnsä. Ehkä joku toinen kerta sitten. Tennispalatsissa katsotusta elokuvasta myöhemmin omalla merkinnällään.

Alkuviikosta tuli tehtyä sitä, mitä en muutamaan vuoteen olekaan - ajaa autolla. Alkuun jännitti, että mistäköhän ojasta sitä itsensä löytäisi. Mutta kyllä se ajamisentaito ei unohdu, kun sen on kerran oppinut. Liikennesäännöt onkin sitten toinen juttu..


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More