perjantaina, tammikuuta 12, 2007

Kohti viikonloppua

Kulunut yö oli edellistä hiukan rauhallisempi. Johtuneeko väsymyksestä vai mistä, mutta uni tuli aika nopeaan. Kahtena edellisen yön unisaldo oli varmaan 5-6 tuntia eikä asiaa auttanut se, että joutui jo ennen viittä heräämään - tämä siis eilisaamuna. Onneksi viikonloppuna saa nukkua pitkään - toivon mukaan ainakin.

Tuli vierailtua talvisessa Helsingissä. Kävin Kuntaliitossa entisiä opiskelijatovereita moikkaamassa, pätkätyön ohessa siis. Oli mukava nähdä heitä, vaikka jo valmistuneiden näkeminen ei luulisi tällaista ikuista opiskelijaa piristävän. Tapasin myös yhden viestinnän ryhmäläisen (avoimen yliopistolaisen siis) pikalounaan merkeissä. Ihan mukava tapaaminen päivän päätteeksi..


Viikonloppuna on tiedossa nippu musikaalisia, kenties merenalaisiakin elämyksiä.
Eilen posti kiikutti Sumusaarilta kauan (lue:viikon) odottamani U2:n 18-singles (special edition) -lätyn ja Kampin Anttilan TopTen -osastolta ostin Anne Mattilan uusimman lätyn "Tyynyyn jäljet jää" sekä Texasin "Greatest hits". Katselin myös Queenin triplakokoelmaa, mutta hinta oli tarjoustarrasta huolimatta aika suolainen - ulkomailta saa ko. levyn kymmenen euroa halvemmalla (lähetyskuluineen päivineen).


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More