maanantaina, marraskuuta 13, 2006

I don´t like Mondays..

..and that´s for sure, Sir Geldof! En tiedä, jotenkin maanantait ovat ruvenneet vainoamaan meikäläistä. Siis jokin saa "kuun päivän" tuntumaan huonoimmilta päiviltä, mitä ne ehkä loppupeleissä ovatkaan. Viime maanantai oli ärsyttävä, samoin tänään oli aika väsypäivä. Unet ovat parina viime päivinä jääneet vähiin, syynä voi olla liikunnan puute tai aikaiset aamuherätykset. Kunnon hikilenkki on puuttunut, kun ei viitsi pyörälläkään mennä liukastelemaan. No, toivottavasti loppuviikko olisi vähän parempi.

Kävin tänään kotikirkossani äänestämässä seurakuntavaaleissa, ainoana perheenjäsenenä tosin. Koen, että demokratia on tärkeätä myös kirkollishallinnossa. Ehdokkaat olivat suureksi osaksi tuttuja, mutta valinta oli silti vaikea. Johtunee siitä, että en tällä kertaa lähtenyt itse ehdokkaaksi. Mutta hyvää ja nuorten asioita ajavaa ehdokasta äänestin, toivottavasti pääsee myös valtuustoon saakka vaikuttamaan.

Myös itse äänestystilaisuus sujui mallikkaasti, en edes ajokorttia näyttänyt - aina on joku vaalitoimitsija, joka minut tuntee, sen verran on tullut oltua itsekin mukana hieman siellä sun täällä. Kirkkoherrakin tuttavallisesti tervehti.. On mukava tietää, että paimen välittää sen verran lampaistaan, että on vapaa-aikanaan heidän seurassaan.


2 kommenttia:

Sipriina kirjoitti...

Kuva kotikirkostasi on uskomattoman kaunis! Juuri sellainen mista tulee paljon lapsuudenmuistoja mieleen ja kansakoulun Aapinen, missa oli kuva jouluaaton rekiajelusta. Mitenkas se vanha Rekilaulu menikaan?.....

Tassahan tulee tytto ihan nostalgiseksi... :-)

marko77 kirjoitti...

Hih, onhan se kaunis sekä ulkoa että sisältä.. :) Ennen muinoin Ruuhijärveltä ja muualta kyliltä (kymmenien kilometrien takaa) tultiin juuri reellä kirkkoon - silloin kun talvet olivat talvea..

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More