torstaina, lokakuuta 12, 2006

Satunnainen matkailija Helsingin lumoissa, osa 6

Satunnaisen matkailijan jalat ovat yllättävän hyvässä kunnossa. Ottaen huomioon, että tuli nähtyä Munkkiniemi rantoineen (paikka, jossa täytyy vierailla toistekin), Vermo ja Tali. Oikeat kengät olisivat olleet tosiaan avuksi ja nesteytyspuolikin oli huonossa kantimissa. Aioin ottaa pyörän mukaan, mutta etukumissa ollut reikä pakotti apostolin kyytiin. Vielähän on pyöräilyilmoja jäljellä.

Kävin myös eduskunnan kirjastossa hakemassa materiaalia esseehen ja kirjoittamassa Anna Politkovskajan muistokirjaan nimen ja iskulauseen: Kauan eläköön sananvapaus! Toisaalta voidaan hyvin kysyä, mikä sananvapaus, siis Venäjällä? Täällä Suomessa saa onneksi esimerkiksi bloggailla vapaasti - ilman sensuurin pelkoa.

Harrastin myös hyväntekeväisyyttä - liityin Greenpeacen kuukausilahjoittajaksi. Tuen myös Amnestyä, joten kohta taidan olla mukana kaikilla tärkeillä aloilla ympäristönsuojelusta ihmisoikeuksien suojeluun. Punaisessa Ristissa tulee tehtyä vuositasolla niin monta vapaaehtoistyötuntia, etten kehtaa niitä edes laskea.

Kaduin myös tuokion verran ammatinvalintaani. Siis opiskelualaa. Sosiaalipsykologian opiskelijalla olisi ollut Helsingin Rautatieasemalla neljän ruuhka-aikaan erittäin mielenkiintoista. Kaikki ne eleet, ilmeet, katseet.. Mikä study field!

Tänään olisi tarkoitus lähteä katsomaan Paholainen pukeutuu Pradaan, alone again, naturally.. Viiden euron leffailtaa ei ole syytä heittää hukkaan. Jos asuisin Helsingissä, niin "asuisin" Tennarissa. Mutta palataan tähän..


2 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

Syysterveisiä Tunturi-lapista
Sattumalta eksyin blogiisi.
Joskus kläppinä asunut Nastolassa ja Villähteellä.. Isä vaikuttaa nykyään Heinolassa ja Pikkuveli pendlaa Hollolan ja Heinolan väliä, kun on kotimaassa..
Itsekin olen punaisen ristin aktiivi omassa osastossamme.. :)

marko77 kirjoitti...

Kiitos vierailusta, mukava saada viestiä entisiltä paikkakuntalaisilta. :) Pärjäilehän ruskan keskellä ja pidä järjestön lippu korkealla myös siellä..

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More