keskiviikkona, syyskuuta 13, 2006

Sumuista huomenta..

Sumu on laskeutunut, luulisi asuvan Briteissä, ellei tietäisi paremmin..Koleaakin on, täytyy kohta laittaa pipo päähän. Villasukat on jo molemmissa jaloissa. Iltapäivällä toivottavasti aurinko lämmittää, +22C lupasivat. Tänään on taas jatkettu Nälkäpäivän järjestämistä. Muutamia kerääjiä varsinaisen kerääjäringin ulkopuolelta olemme jo saaneet ja se on hyvä juttu. Toki itsekin täytyy tonkan äärellä muutama tunti viettää, perinteitä velvoittaen.

Eilen ystäväni kotiutui "lomaltaan" Pohjanmaalta, toivottavasti henkisesti levänneenä. Mukava saada meseilyseuraa, tuossa muutama päivä vierähti ilman jutustelua. Eilen piipahdin mesessä ja siellähän tämä ystäväni olikin. Mutten tohtinyt häiritä, varmaan joku muu hänen ystävistäänkin (jolla ehkä on tärkeämpääkin puhuttavaa) on häntä kaivannut.

Tänään pitää ottaa rauhallisesti, sillä loppuviikko on aikaista heräämistä. Huomenna pitää käydä Helsingissä selvittämässä avoimen yo:n/varsinaisen yo:n kuvioita. Perjantaina Tampereelle, vihdoin ja viimein - pääaineen syventäviä luentoja täytyy käydä tsekkaamassa. Olen jo pari päivää kironnut VR:n uutta juna-aikaa, joka on hankaloittanut ainakin junayhteyksiä Tampereelle. Liput ovat myös jonkin verran kallistuneet, joten ehkä se linja-auto jälleen kutsuu - eihän tuota ole pendelöity kuin neljä vuotta. Mutta iltasella lisää kuluneesta päivästä..


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More