lauantaina, syyskuuta 16, 2006

Karhunpoika sairastaa ja pendelöi..

Takaisin verkkopäiväkirjan sivuilla. Kuluneet kolme päivää ovat olleet aika rankkoja. Keskiviikosta lähtien olen ollut hieman sairaana, mutta silti juossut joka paikassa kuin päätön kana - välillä lämpöisenä välillä viluisena. Ainostaan lauantaina olen lepäillyt, torstai ja perjantai menivät pendelöidessä kahden suuren kaupungin välillä. Hengissä ollaan, juuri ja juuri. Nyt olo on onneksi paranemaan päin, kun on buranaa ja duactia vedetty naamaan. Huomenna pitäisi jaksaa Helsingissä katsastaa yksi elokuva, joka on varmaan puoli vuotta odottanut katsomistaan..

Kävin loppuviikosta Helsingissä ja Tampereella selvittämässä tulevan lukuvuoden opintoja. Tällä hetkellä näyttää siltä, että tulevana lukuvuonna olen Tampereen yliopiston, Helsingin yliopiston ja Helsingin avoimen yliopiston opiskelija. Viestinnän aineopinnoille näytettiin vihreätä valoa, samoin kun JOO-opinnoille. Tampereellakin olisi tarkoitus saada syventäviin opintoihin vauhtia, kaikki muu opintotarjonta saa nyt jäädä. Graduseminaari sitten jäi, ehkä hyvä niin. Tässä on ollut stressiä tarpeeksi ja pätkätöitäkin voi ottaa vastaan. Lukujärjestyksen - tai opintosuunnitelman teko onkin sitten toinen juttu.

Niin ja ostin vihdoin sen pyöräilykypärän. Kustansi saman verran kuin käytetty pyöräni pari vuotta sitten. Koekäytin jo sitä torstaina, ihan ilmava ja kevytkin. Katselin myös uusia pyöriä, mutta niihin ei ole varaa. Eiköhän tuolla tuiskulla ajele vielä puolisen vuotta ihan mukavasti.

Täytyy tässä samalla pyytää anteeksi rakkaalta ystävältäni, joka varmasti on kaipallut seuraani mesessä. Minä olen ainakin kaivannut hänen juttuseuraansa.
En ole jaksanut meseillä, enkä varmastikaan olisi ollut hyvää seuraakaan. Toisaalta taas, no, tilan ja oman rauhan antaminen on varmasti hyväksi. Tänään meidän piti tavata, mutta suunnitelmat muuttuivat. Joku toinen kerta sitten, ystäväiseni. Kiireet ovat kiireitä, eihän niille voi mitään. Mutta ajatuksissani hän on kuitenkin ollut.


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More