maanantaina, syyskuuta 18, 2006

Hyvin suunniteltu..

Nälkäpäivä alkaa olemaan suunniteltu - toteutus mennee vanhalla rutiinilla. Otin itselleni kaksi keräystuntia, vaikka perjantaina olisi pitänyt mennä luennoille (toisaalta neljän tunnin reissaamisessa kahden tunnin takia ei ole järjen häivää). Toissa vuonna minulla olisi ollut Nälkäpäivän aikaan yliopiston hallituksen kokous, johon minun olisi pitänyt osallistua. Tampereelta huhuiltiinkin, missä olen. Sanoin kylmästi, etten voi lähteä, sillä laitan Nälkäpäivän asialistallani ensimmäiseksi. Ei tämä osasto pyöri ilman vapaaehtoisia puurtajia. Toisinaan pitää, vaikka vapaaehtoistyöstä onkin kyse, laittaa asioita tärkeysjärjestykseen. Täytyy nyt katsoa, etten ihan flunssaisena mene seisoskelemaan.

Huominen pitää vielä lepäillä, kyllä tämä tästä. Enää ei yskitä, eikä nenäkään juuri vuoda. Hyvä niin, sillä pitäisi jaksaa nyt esimerkiksi lukea filosofian tulevaan tenttiin. Tänään oli jälleen ajatuksissa muutto, ihan mihin tahansa. Valitettavasti se ei ole yksinkertaista. Jos olisi, niin osoitteeni olisi jo pitkään ollut toinen. Toivottavasti en ole menettänyt erästä ystävääni. Täytyy huomenna avata se messengeri, tosin tänäänkin se oli auki tuokion.


2 kommenttia:

Morticia kirjoitti...

Voi ressukkaa, oletko sä taas ollu sairas. Mahdatkohan syödä tarpeeksi terveellisesti? Tai sitten oot kovasti stressaantunut ja taudit tarttuu. Toivottavasti voit jo paremmin.

marko77 kirjoitti...

Onhan tässä jo viikon verran sairasteltu, kuumeessa ja ilman. :( Nyt helpottaa, duacteja meni tosin aikalailla. Tarpeeksi en syö, mutta terveellisesti kuitenkin. Stressiä joo, todennäköisesti. Ja viulu soi..

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More