keskiviikkona, elokuuta 16, 2006

Me,myself and I..

Tänään oli sellainen päivä, jonka halusin viettää kertakaikkisen yksin. Tarkoitus oli lähteä Helsinkiin tai Lahteen, mutta toisin kävi. Pyöräilin ja katselin MASH-sarjan jaksoja dvd:ltä (kuudes kausi on menossa). Ihanan piristävää nauraa yksinään tuolle mainiolle televisiosarjalle, jota alettiin kuvaamaan ennenkuin edes olin vanhempieni haavekuvissa. Vaikka aiheessa sinänsä (Korean sota) ei ole mitään hauskaa, niin henkilökemiat ja käsikirjoitus - ne tekevät hyvän sarjasta kuin sarjasta.

Tutustuin tänään myös avoimen yliopiston tarjontaan (ihan kuin Tampereen yliopiston tarjonta ei riittäisi). Suunnitelmissa olisi nimittäin suorittaa viimeinkin viestinnän aineopinnot (tuttavallisemmin cumu) loppuun - appron suorittamisesta tulee kohta kuluneeksi jo kuutisen vuotta. Saisin a) vihdoinkin viestinnän opintoihin vauhtia ja b) takaportin Helsingin yliopistoon, mitäpä muuta kuin viestintää lukemaan. Hintaa opinnoilla olisi 260 euroa, mutta hinta ei ole este - aika ja tahto pikemminkin. Pitäisi gradu laittaa niin sanotusti aluilleen, jotta voisi keskittyä muuhun opiskeluun. Ainoa vaan, että aion vaihtaa gradun aihetta - professorini ei varmastikaan tule olemaan tyytyväinen. Asian voisi ottaa kenties ensi keskiviikon kunnallisalan koulutus 80-vuotta -pippaloissa - tai sitten ei.

Ystävistä ja kaipauksesta heidän luokseen oli myös tarkoitus tässä tarinoida. Mutta sille pyhitän kokonaisen päiväkirjamerkinnän - ehkä jo huomenna. Siihen asti, hyviä tuulia heille ja lämmin ajatus...


4 kommenttia:

Pumita kirjoitti...

Tässä sinulle vähän hymyä. Mukavaa torstaita!

http://www.youtube.com/watch?v=8R_bYliVRC0

marko77 kirjoitti...

Tack J.! Det var kanske rolig! Ha det bra..

Pumita kirjoitti...

Nu förstår jag inte. Vad menar du med kanske? Såg du den inte, eller tyckte du inte att den var rolig?

marko77 kirjoitti...

Det var rolig,TJ! Bara ett fel ord..

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More