maanantaina, elokuuta 21, 2006

Bad connection

Se toimii sittenkin (vai toimiiko, kovasti yhteys pätkii eikä edes bloggaaminen tahdo onnistua, toim.huom.). Nettiyhteys meinaan. Eilen iltapäivästä lähtien se oli poikki. Kumma, miten sitä jatkuvasti käy kokeilemassa - toimiako vai eikö toimia. Täytyy myöntää, että olo oli orpo ja yksinäinen sekä tietyllä tavalla avuton - en päässyt juttelemaan rakkaan ystäväni kanssa, joka on hieman alamaissa ollut jo pidemmän aikaa. Tekstiviestit menivät kai perille, en tiedä.

Kylmä matkapuhelinviesti ei aja samaa asiaa kuin virtuaalinen yhteydenpito. Viimeksi lauantaina ja sunnuntai-aamuna juttelimme, mutta tällä hetkellä ikävä ja huoli on sanoinkuvaamaton. Myönnetään, tietyllä tavalla kylmää tuo meseilykin, mutta ehkä interaktiivisella viestinnällä on sittenkin eri kaiku kuin tekstiviesteillä. Pitäisi mennä käymään ja niin teenkin, mutta tiistaina. Kunhan vaan tietäisi, mitä sanoa tai tehdä.

Tänään pitäisi viimeistellä yksi liian kauan roikkumaan jäänyt essee. Muutama sivu, niin se olisi siinä ja opintopistetili karttuisi taas. Tänä kesänä opintopisteitä on tullut ruotsin ja englannin suullisista kursseista. Olen ylpeä itsestäni, mutta vielä uupuu. Harjoitteluraportti, kunnallisalan pakollisia, gradu. Ainoa, joka uupuu todennäköisesti on meikäläinen. Syksy pelottaa, tiedä mitä eteen tulee. Mutta nämä asiat eivät ole tärkeitä - sydämen asiat ovat.


0 kommenttia:

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More